Laddstolpar

Tanka fossilfritt!

Det är skönt att kunna tanka fossilfritt. Ännu bättre om du kan ladda din elbil från dina solceller. Vi säljer och installerar bland annat Go-eCharger som är en mycket prisvärd, enkel och säker elbilsladdare.

Go-eCharger

Go-eCharger MOBILE är en unik, kompakt samt mobil elbilsladdare med enastående funktioner till ett oslagbart pris. Du slipper dyra elinstallationer och kan börja ladda omedelbart, med ett urval av flera adaptrar, som enkelt kan kopplas in ett uttag i närheten av din bil.

Go-eCharger är en av de säkraste laddarna på marknaden. Förutom funktioner som fas/adapter-igenkänning samt kontroll av jordning, är laddboxen utrustad med RFID för åtkomstkontroll samt WLAN med “hotspot” för “Smarta-hem funktioner.” Därför kan du enkelt anpassa den till dina behov via Go-eCharger appen. Go-eCharger utvecklas fortlöpande och du får del av uppdateringarna via appen så din laddbox alltid är toppmodern!

Den mobila billaddaren

Tänk dig en billaddare du kan använda överallt som dessutom gör det möjligt att ladda din bil oavsett typ av uttag. (adapter behövs för 230V) 

Plug & Play - Slipp räckviddsångesten

Go-eCharger är den första billaddaren som blir en mobil laddare med några enkla steg. Väggfästet i laddpaketet gör det enkelt att sätta upp och ta loss samt använda billaddaren. CEE-kontakten gör att laddaren blir en plug & play-produkt och adaptrarna ser till att du kan ladda i alla typer av uttag. Detta betyder att ingen destination är för långt bort även under helgen.

Jordfelsbrytare Typ B - klart!

Alla Go-eChargers 3-fas laddare är redan utrustade med en jordfelsbrytare med likströmsigenkänning, vilket gör att du sparar pengar vid installation eller justering av byggnadens elinstallation. De flesta laddboxar kräver installation av en jordfelsbrytare TYP B. Denna brytare är en kostsam del som ofta kommer som en överraskning för elbilskunder.